Product Cover Image
Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod de imaginile produselor livrate.

Duza Hunter MP Rotator Strip - speciala pentru acoperire zone inguste

HUDUZMS0LCS
63,00 RON
cu TVA
disponibil

Jetul de apa rotativ al MP Rotatorului este unic si are o eficienta nemaintalnita. Duza este conceputa dintr-o singura piesa mobila care functioneaza foarte stabil in timp. 

Tip MP Rotator Strip

 

Datele Dvs. personale sunt securizate.

 

Livrare in 1-2 zile prin curier rapid.

 

Plata cu cardul

 

sau plata ramburs la curier

Descriere

Avantajele duzei MP Rotator

Se poate monta in orice spray sau carcasa de aspersor cu filet exterior. Astfel putem transforma un aspersor spray intr-un aspersor tip turbina care pe langa faptul ca consuma foarte putin, are si o raza destul de mare (4, 6, 8 sau 9.4-10.7 m). 

Duza MP Rotator 1000 poate fi folosita pt. sisteme noi sau pt. refacerea sistemelor mai vechi, a sistemelor concepute necorespunzator deoarece raza lui de actiune este intre 2,4 m - 4,6 m, iar consumul lui este de 50% mai redus decat consumul unei duze reglabile de aceeasi raza.
MP Rotator 2000 poate fi folosit cu succes pt. suprafetele unde avem nevoie de o raza de 6m, iar MP Rotator 3000 are o raza de 8 m.
Stiind ca duza reglabila/fixa traditionala are raza maxima de 5,2m, iar cel mai mic rotor are o raza de 7m, duza MP2000 este chiar binevenita pt. a ocupa acest segment.
Duzele MP2000 si MP3000 pot fi folosite in aceiasi zona cu turbinele mici (raza= 8m) si mari (raza= 11-12m), deoarece au un consum apropiat.
Duzele MP3500 au raza ajustabila intre 9.4- 10.7m
Un alt avantaj al MP Rotatoarelor este reducerea la maximum posibil al eroziunilor de terenuri prin emiterea unor cantitati de apa mai putin intr-un timp mai indelungat.

Readuceti la viata sistemele mai vechi
Multe sisteme mai vechi (realizate cu diferite marci) pot fi "intinerite" cu MP Rotator fara sapaturi, fara costuri mari. Alegand duzele MP Rotator veti economisi costul noilor aspersoare, al electrovalvelor, legaturilor dintre ele, manoperei si nu in ultimul rand cel al deranjului (evitati astfel sa transformati curtea intr-un mic santier). Mai multe cercetari arata ca utilizand duzele MP Rotator se pot economisii pana la 30% din consumul de apa.

Dispersie uniforma - un nou exemplu in irigatiile parcurilor?
Revolutionarul "jeturi de apa" al duzei MP Rotator (cu unghiuri de stropire schimbatoare) asigura o dispersie uniforma a apei indiferent de lungimea razei sau a unghiului de udare. In zonele cu panta pamantul are timp sa inbibe apa, ea nu se va prelungi in mici "rauri" si nu se vor forma eroziuni. Duzele MP Rotator sunt rezistente la nisip si la ape reziduale.

Jetul (de apa) multi - rotativ
Duzele MP Rotator asigura un consum eficient si econom al apei. Jeturile multi – rotative ale apei sunt foarte estetice. Dar calitatea primeaza in fata aspectului estetic. De aceea, fiecare duza a fost proiectata cu deosebita atentie in ceea ce priveste unghiul de iesire al apei raportat la raza lui.

Spre deosebire de duzele traditionale (fixe si reglabile) care au un consum ridcat de apa, folosirea duzei MP Rotator previne udarea in exces a gazonului precum si aparitia petelor maronii in gazon (care apar datorita udarii in exces in perioada caniculara). 

Specificatii Tehnice

Produse asemanatoare

Garantie si retur

Toate produsele de pe acest site au garantie conform producatorului si conditiile sunt enumerate pe ambalaj, manual de utilizare sau pe certificatul de garantie.

Returul produselor este acceptat in maxim 15 zile de la comanda si este valabil doar la produse intacte, fara urme de folosinta si cu ambalaj in stare perfecta si completa.

Costul transportului pentru retur si garantie se acopera de catrecumparator.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina Termeni si Conditii

Politica de livrare si plata

Acceptam orice tip de comanda:

- direct online de pe site - finalizare cos

- in email pe adresa contact@irigatiimures.ro

Livrarea se face prin curier rapid in 1-2 zile.

Acceptam urmatoarele metode de plata:

- plata ramburs - plata cash direct la curier in momentul predarii produsului

- plata online prin card: Visa, Mastercard prin Mobilpay.ro - platforma securizata de plata online

- plata prin OP - virament bancar - prin home banking sau direct la ghiseul bancii. Pentru aceasta metoda de plata va rugam sa ne trimiteti dovada platii la adresa de email contact@irigatiimures.ro

Proiectare gratuita

Cumpara de la noi tot pachetul sistemului de irigat gazon si primest proiectul cadou de la noi. Pentur detalii intra pe pagina: Proiectare gratuita

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: