Termeni si conditii generale

Site-ul www.accesoriidegradina.ro este proprietatea SC SPECIAL GARDEN DESIGN SRL. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.accesoriidegradina.ro, numit generic in continuare accesoriidegradina.ro. Conditiile de comanda a produselor si serviciilor oferite sunt similare oricarei magazin online. Orice incalcare a regulilor si condiitiilor aratate in cele doua documente poate constitui infractiune/contraventie si va fi raportata autoritatilor.

Accesul si utilizarea site-ului www.accesoriidegradina.ro se face sub autoritatea acestor reguli. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupun implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Datele Clientilor

Datele obtinute de la clienti nu vor fi folosite decat in scopul livrarii produselor/serviciilor comandate si pentru a lua legatura cu clientii. Informatiile personale puse la dispozitia site-ului accesoriidegradina.ro, pentru a putea primi sau utiliza unele produse/servicii, sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001 respectiv GDPR.

Pretul produselor

Pretul pe care il veti plati pentru produsele cumparate de pe site este cel afisat la momentul cand ati efectuat si confirmat comanda. www.accesoriidegradina.ro isi rezerva dreptul de a schimba preturile fara a le transmite clientilor pe alta cale decat modificarea preturilor afisate pe site. Modalitatile de calcul ale pretului sunt cele afisate pe site. Taxele de expediere sunt platite de catre cumparator.

Livrarea produselor

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Magazinul nu se obliga sa prezinte pe site fotografii si informatii identice cu ale produselor ce vor fi livrate. In schimb, in conformitate cu dispoziţiile legale, cumparatorul care comanda online un produs, cu livrare la domiciliul acestuia poate returna in 14 zile produsul, in cazul in care nu corespunde cu asteptarile sale, cu conditia ca produsul sa nu prezinte urme de folosire (fara zgarieturi, urme ale folosirii produsului, deteriorarea pachetului în care a fost asamblat, etc).

Livrarea produselor se face, in mod normal, prin FAN Courier in sistem ramburs sau prin alte firme de curieriat rapid. Pretul livrarii poate diferi in functie de firma de curieriat care efectuaza livrarea. Mai multe despre termenii si conditiile www.accesoriidegradina.ro le gasiti pe pagina <Politica de livrare>

Produsele livrate nu se returneaza decat in cazul in care sunt defecte.

Raspunderea si drepturi rezervate

Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu putem fi facuti vinovati de nici un prejudiciu rezultat in urma accesarii informatiilor prezentate in acest site sau in urma folosirii in mod necorespunzator a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Informatiile cuprinse in produsele noastre nu trebuie luate ca fiind o garantie a succesului.

-> Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ. Pozele atasate la produse sunt informative si in unele cazuri nu corespund realitatii.

-> Ne asumam dreptul de a nu onora acele comenzi care nu prezinta suficienta seriozitate. Nu suntem obligati sa dam nici un fel de explicatii in acest sens si nici sa anuntam decizia noastra cu privire la aceasta problema. De asemenea, ne rezervam dreptul de a nu mai expedia colete si a presta servicii persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile, pecuniare sau de alta natura, fata de www.AccesoriiDeGradina.ro .

Obligatiile clientului

Clientul are obligatia sa ofere datele corecte si sa ridice coletul cu plata pretului de rigoare. Oferirea de date incorecte sau incomplete va duce la anularea comenzii efectuate.

Neridicarea coletului sau neexecutarea obligatiilor, pecuniare sau de alta natura, fata de accesoriidegradina.ro va duce in mod automat la neluarea in calcul a urmatoarelor comenzi care vor efectuate (de la acelasi USER sau/si de la acelasi IP).

Returnare produse

Produsele livrate nu se returneaza decat in cazul in care sunt defecte. In caz de retur produse toate costurile de transport sunt suportate de catre cumparator.

Recomandam ca produsele returnate sa fie trimise cu Fan Courier.

In cazurile speciale de retur (argumentate) pe langa transport beneficiarul trebuie sa plateasca o taxa de manipulare / coletarie in valoare de 100 Ron + TVA.

Servicii de proiectare

Serviciul de proiectare sistem irigat este un serviciu gratis si il prestam in urmatoarele conditii:

  • beneficiarul ne trimite schita / plan realizat la scara al terenului cu marcaj pe zone care trebuie irigate
  • schita / planul trebuie sa contina toate cotele, masuratorile necesare pentru a putea realiza proiectul
  • beneficiarul trebuie sa ne furnizeze parametri sursei de apa: presiune statica, presiune dinamica, debit si diametru teava de alimentare
  • beneficiarul primeste proiectul in format digital pe email in scurt timp dupa preluarea coletului comandat
  • in cazul in care beneficiarul doreste sa vada proiectul inainte de a comanda materialele, plateste contravaloarea proiectului, 250 Ron + TVA. In urma efectuarii platii primeste proiectul. La efectuarea comenzii aceasta suma se considera avans si se scade din totalul materialelor. Astfel proiectul devine gratis!
  • in cazul in care cumparatorul / beneficiarul trimite o schita gresita (nefiind la scara, avand cote, masuratori gresite, nu sunt marcate obiecte ce trebuiesc ocolite cu aspersoare sau lipsesc alte parametri necesari), modificarea proiectului se taxeaza cu 90 lei + TVA / ora.
  • in cazul in care cumparatorul / beneficiarul trimite o schita gresita (nefiind la scara, avand cote, masuratori gresite, nu sunt marcate obiecte ce trebuiesc ocolite cu aspersoare sau lipsesc alte parametri necesari) produsele ramase in plus nu se returneaza.

Neridicarea coletului sau neexecutarea obligatiilor, pecuniare sau de alta natura, fata de accesoriidegradina.ro va duce in mod automat la neluarea in calcul a urmatoarelor comenzi care vor fii efectuate (de la acelasi USER sau/si de la acelasi IP).

Modificari

Termenii si conditiile de mai sus pot fi modificate fara o anuntare prealabila, varianta in vigoare fiind mereu disponibila pe site.