• Pret redus
  • Pachet
Product Cover Image
Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod de imaginile produselor livrate.

Kit irigare gazon 576-676 m2 Hunter cu programator WiFi

3.622,94 RON 3.813,62 RON -5%
cu TVA
În stoc

Kit irigare gazon prin aspersie pentru suprafata de gazon intre 576-676 m2 cu programator WiFi cu aspersoare tip turbina PGP si cu senzor de ploaie. Acest kit de irigare gazon a fost proiectat cu acoperire 100% pentru a ajuta dezvoltarea unui gazon sanatos avand o crestere si culoare uniforma, dar in acelasi timp este flexibil si eficient si pentru suprafete cu mici diferente.

Acest pachet contine

 

Datele Dvs. personale sunt securizate.

 

Livrare in 1-2 zile prin curier rapid.

 

Plata cu cardul

 

sau plata ramburs la curier

Descriere

Detalii kit irigare gazon

Kit irigare gazon prin aspersie pentru suprafata de gazon intre 576-676 m2 cu programator WiFi (cu alimentare de 220V) cu aspersoare Hunter PGP si cu senzor de ploaie.

Kitul contine:

  • 1 x programator Orbit B-hyve WiFi 6 Zone
  • 5 x electrovalva Hunter PGV FE 1" 
  • 1 x senzor ploaie cu cablu Hunter Mini-Click
  • 1 x boxa Jumbo
  • 1 x Manifold cu olandez 4 iesiri
  • 9 x aspersor Hunter PGP
  • 9 x racord flexibil 3/4"-3/4''

Proiectare, eficienta, acoperire 100%

Acest kit de irigare gazon a fost proiectat cu acoperire 100% pentru a ajuta dezvoltarea unui gazon sanatos avand o crestere si culoare uniforma, dar in acelasi timp este flexibil si eficient si pentru suprafete cu mici diferente.

Proiectul a fost realizat si calculat pentru o sursa de apa cu presiune dinamica de 2.5-3.5 bari la un consum de 45 litri / minut. Alte valori la parametrii sursei de apa pot influenta eficienta sistemului de irigat prin diferente rezultate in raza de actiune a aspersorului. Daca nu aveti parametri necesari si nu gasiti un kit de irigare gazon potrivit pentru gazonul Dvs, contactati-ne pentru CONSULTANTA SI PROIECTARE GRATUITA!!!

Raza de actiune a aspersorului se poate micsora prin ajustarea la surubul de fixare al duzei. Astfel raza unui aspersor poate fi si mai mica decat cea aferenta duzei din tabelul de eficienta.

Tabel de eficienta aspersor PGP

Specificatii Tehnice

Numar zone
5
Tip panou comanda
Exterior - WiFi
Suprafata acoperita (m2)
576-676

Garantie si retur

Toate produsele de pe acest site au garantie conform producatorului si conditiile sunt enumerate pe ambalaj, manual de utilizare sau pe certificatul de garantie.

Returul produselor este acceptat in maxim 15 zile de la comanda si este valabil doar la produse intacte, fara urme de folosinta si cu ambalaj in stare perfecta si completa.

Costul transportului pentru retur si garantie se acopera de catrecumparator.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina Termeni si Conditii

Politica de livrare si plata

Acceptam orice tip de comanda:

- direct online de pe site - finalizare cos

- in email pe adresa contact@irigatiimures.ro

Livrarea se face prin curier rapid in 1-2 zile.

Acceptam urmatoarele metode de plata:

- plata ramburs - plata cash direct la curier in momentul predarii produsului

- plata online prin card: Visa, Mastercard prin Mobilpay.ro - platforma securizata de plata online

- plata prin OP - virament bancar - prin home banking sau direct la ghiseul bancii. Pentru aceasta metoda de plata va rugam sa ne trimiteti dovada platii la adresa de email contact@irigatiimures.ro

Proiectare gratuita

Cumpara de la noi tot pachetul sistemului de irigat gazon si primest proiectul cadou de la noi. Pentur detalii intra pe pagina: Proiectare gratuita