Product Cover Image
Product Cover Image
Product Cover Image
Product Cover Image
Product image miniature
Product image miniature
Product image miniature
Product image miniature
Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod de imaginile produselor livrate.

Programator Hunter Node-400 - 4 zone

HUPR9NO0004
1.274,00 RON
cu TVA
În stoc

Programator Hunter Node-400 - pentru 4 zone -9V

 

Datele Dvs. personale sunt securizate.

 

Livrare in 1-2 zile prin curier rapid.

 

Plata cu cardul

 

sau plata ramburs la curier

Descriere

Programatorul Hunter Node 400 alimentata cu baterie de 9V reprezintă o soluție excelentă pentru sistemele de irigații unde nu există acces la o sursă de alimentare electrică. Aceste programatoare compacte și rezistente la intemperii sunt perfecte pentru spații verzi, zone sportive, parcuri și grădini publice sau private. Concepute pentru a rezista condițiilor dure în aer liber, programatoarele Hunter Node vă oferă flexibilitate și performanță în gestionarea sistemelor de irigații.

Caracteristici principale:

  • Alimentare cu baterie de 9V: Fără a necesita o sursă de alimentare electrică, programatoarele Hunter Node sunt alimentate de o baterie de 9V, care asigură o durată de funcționare îndelungată și eficientă.
  • Rezistent la apă: Carcasa robustă și etanșă a programatorului protejează componentele electronice împotriva umidității și a apei, asigurând o funcționare fiabilă în orice condiții meteo.
  • Flexibilitate în programare: Hunter Node permite programarea până la 4 zone de irigații și oferă multiple opțiuni de programare, inclusiv cicluri de irigare pe zi, pe săptămână sau personalizate, pentru a satisface nevoile specifice ale peisajului dumneavoastră.
  • Compatibil cu electrovalvele cu solenoid de 9V: Programatoarele Node sunt compatibile cu majoritatea electrovalvelor cu solenoid 9V de pe piață, oferindu-vă posibilitatea de a alege cea mai potrivită soluție pentru sistemul dumneavoastră de irigații.
  • Ușor de utilizat: Cu un display simplu și intuitiv și cu butoane de navigare ușor de utilizat, programatoarele Hunter Node sunt proiectate pentru a fi ușor de programat și de gestionat chiar și pentru cei care nu au experiență în domeniul irigațiilor.
  • Soluție economică și ecologică: Prin optimizarea consumului de apă, programatoarele Hunter Node ajută la reducerea costurilor de întreținere și la conservarea resurselor de apă, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător.

Specificatii Tehnice

Numar zone
4
Tip panou comanda
Exterior - baterie 9V

Garantie si retur

Toate produsele de pe acest site au garantie conform producatorului si conditiile sunt enumerate pe ambalaj, manual de utilizare sau pe certificatul de garantie.

Returul produselor este acceptat in maxim 15 zile de la comanda si este valabil doar la produse intacte, fara urme de folosinta si cu ambalaj in stare perfecta si completa.

Costul transportului pentru retur si garantie se acopera de catrecumparator.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina Termeni si Conditii

Politica de livrare si plata

Acceptam orice tip de comanda:

- direct online de pe site - finalizare cos

- in email pe adresa contact@irigatiimures.ro

Livrarea se face prin curier rapid in 1-2 zile.

Acceptam urmatoarele metode de plata:

- plata ramburs - plata cash direct la curier in momentul predarii produsului

- plata online prin card: Visa, Mastercard prin Mobilpay.ro - platforma securizata de plata online

- plata prin OP - virament bancar - prin home banking sau direct la ghiseul bancii. Pentru aceasta metoda de plata va rugam sa ne trimiteti dovada platii la adresa de email contact@irigatiimures.ro

Proiectare gratuita

Cumpara de la noi tot pachetul sistemului de irigat gazon si primest proiectul cadou de la noi. Pentur detalii intra pe pagina: Proiectare gratuita