Product Cover Image
Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod de imaginile produselor livrate.

Ciuperca picurare Euro Plus 4 l/h cu reg. presiune

DVAGREP0001
1,30 RON
cu TVA
În stoc

 

Datele Dvs. personale sunt securizate.

 

Livrare in 1-2 zile prin curier rapid.

 

Plata cu cardul

 

sau plata ramburs la curier

Descriere

Caracteristici: uniformitatea fluxului de apă cu presiunea compensată în cazul unei foarte mari variaţii de presiune de operare este mai bună ca niciodată, diafragma de silicon, canal turbulent mai mare al fluxului de apă, cu auto-curăţare, oferă o rezistenţă superioară la înfundare, caracteristicile constructive permit o inspecţie în câmp, rapidă şi uşoară, bază stabilă, CV <= 5%, ciupercă de picurare clasa A. 
Specificaţii: debite: 4 şi 8 l/h, intervalul presiunii de operare recomandat: de la 0,5 pana la 2 bari, utilizarea unui material de polietilenă sau polipropilenă stabil, realizarea unei găuri de 4 mm pentru introducerea piciorului de bază a ciupercii de picurare în coloana de irigare, utilizarea unui adaptor mascul pentru racordarea microtubului de 4x6 mm. 

Specificatii Tehnice

Garantie si retur

Toate produsele de pe acest site au garantie conform producatorului si conditiile sunt enumerate pe ambalaj, manual de utilizare sau pe certificatul de garantie.

Returul produselor este acceptat in maxim 15 zile de la comanda si este valabil doar la produse intacte, fara urme de folosinta si cu ambalaj in stare perfecta si completa.

Costul transportului pentru retur si garantie se acopera de catrecumparator.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina Termeni si Conditii

Politica de livrare si plata

Acceptam orice tip de comanda:

- direct online de pe site - finalizare cos

- in email pe adresa contact@irigatiimures.ro

Livrarea se face prin curier rapid in 1-2 zile.

Acceptam urmatoarele metode de plata:

- plata ramburs - plata cash direct la curier in momentul predarii produsului

- plata online prin card: Visa, Mastercard prin Mobilpay.ro - platforma securizata de plata online

- plata prin OP - virament bancar - prin home banking sau direct la ghiseul bancii. Pentru aceasta metoda de plata va rugam sa ne trimiteti dovada platii la adresa de email contact@irigatiimures.ro

Proiectare gratuita

Cumpara de la noi tot pachetul sistemului de irigat gazon si primest proiectul cadou de la noi. Pentur detalii intra pe pagina: Proiectare gratuita

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: