Product Cover Image
Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod de imaginile produselor livrate.

Kit paianjen pt. ciuperca de picurare 4x, negru, Toro

DVAGRTO0001
7,83 RON
cu TVA
În stoc

Se poate folosi la transportul apei cu îngrăşământ, nu are nevoie de altă protecţie a tubului. Are culoarea complet neagră sau interiorul negru cu camasa alba. 

 

Datele Dvs. personale sunt securizate.

 

Livrare in 1-2 zile prin curier rapid.

 

Plata cu cardul

 

sau plata ramburs la curier

Descriere

Este realizată calitativ pentru transportul apei pentru irigaţii. Se poate poza la suprafaţă şi sub pământ. Disponibil cu diametrul interior de 3 mm, tub capillar negru-gros D=2 mm.

Valoarea maximă a presiunii este de 3,2 bari. Datorită flexibilităţii şi moliciunii sale este ideală pentru montarea ciupercilor picurătoare şi a aspersoarelor de microstropire, dar cel subtire de 2 mm se poate folosi singur doar intepand tubul de polietilena moale de joasa presiune.

Specificatii Tehnice

Garantie si retur

Toate produsele de pe acest site au garantie conform producatorului si conditiile sunt enumerate pe ambalaj, manual de utilizare sau pe certificatul de garantie.

Returul produselor este acceptat in maxim 15 zile de la comanda si este valabil doar la produse intacte, fara urme de folosinta si cu ambalaj in stare perfecta si completa.

Costul transportului pentru retur si garantie se acopera de catrecumparator.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina Termeni si Conditii

Politica de livrare si plata

Acceptam orice tip de comanda:

- direct online de pe site - finalizare cos

- in email pe adresa contact@irigatiimures.ro

Livrarea se face prin curier rapid in 1-2 zile.

Acceptam urmatoarele metode de plata:

- plata ramburs - plata cash direct la curier in momentul predarii produsului

- plata online prin card: Visa, Mastercard prin Mobilpay.ro - platforma securizata de plata online

- plata prin OP - virament bancar - prin home banking sau direct la ghiseul bancii. Pentru aceasta metoda de plata va rugam sa ne trimiteti dovada platii la adresa de email contact@irigatiimures.ro

Proiectare gratuita

Cumpara de la noi tot pachetul sistemului de irigat gazon si primest proiectul cadou de la noi. Pentur detalii intra pe pagina: Proiectare gratuita